Van vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september 2024 vond de opleiding tot Professioneel Stoelmasseur plaats op locatie van het EIGENTIJDSERF in Middelbeers.

Inhoud opleiding professioneel stoelmasseur

Tijdens de opleiding, onder leiding van onze hoofddocenten Ingrid Smith en Chris Bergman, staat het aanleren van een juiste massagehouding, intake, massagetechnieken en anatomie centraal. Ook is er aandacht – door middel van rollenspellen met een ervaren trainer – voor communicatie met klanten.

Ondernemen met een (arbeidsongeschiktheids)uitkering kan uitdagend zijn. Het maakt daarom ook een belangrijk onderdeel uit van de opleiding én het examen.
Aan de hand inspirerende verhalen van (succesvolle) ondernemers met een visuele beperking en diverse methodes, zoals de creatiespiraal en personas, namen Edwin Boom en Anouk Knook – Vermeeren de deelnemers hierin mee.

Wij kijken terug op een geslaagd eerste weekend, waarin naast de lesstof ook veel ruimte was voor de groepsdynamiek en verbinding.

Vervolg

De komende 8 weken gaan de deelnemers aan de slag met het oefenen van de massages, anatomie en lopen zij een dag stage bij onze klanten. Ook maken zij een ondernemers-/actieplan.

Medio november a.s. staat het examenweekend gepland.

In samenwerking met:

Deze opleiding is in samenwerking met Group Moovs en The Chairmen at Work ontwikkeld en wordt mede mogelijk gemaakt door het Bartiméus Fonds, 100% leven!