Dit voor- en najaar verzorgen de blinde en slechtziende masseurs door het hele land stoelmassages op locatie voor de medewerkers van Prevermo Groep.

Prevermo Groep is de overkoepelende organisatie van bedrijven, die zich richten op preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit. Het is de missie  om iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren. Daarom verzorgen zij onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit. Hiermee wordt de inzetbaarheid van medewerkers van onze klanten duurzaam bevorderd.

We worden met zijn allen ouder en er wordt steeds meer participatie verwacht van elke werknemer. Op preventief, curatief en op re-integratie gebied voorziet Prevermo in een oplossing. Via een integrale oplossing, de keten, zorgen zij voor een siginficante verbetering in duurzame inzetbaarheid van alle werknemers! De volgende bedrijven maken onderdeel uit van deze groep: Adaptics; De Bedrijfspoli; Amplooi; Capability; Rienks Arbodienst; IHTOM; OnzeCoach; Qragt en Nolost Group.

Lees meer op de webiste van Prevermo

Door samen te werken met The Chairmen at Work draagt Prevermo Groep, vanuit haar visie en beleid op het gebied van maatschappelijke impact, actief bij aan de inclusievere samenleving van morgen!

Sven Rickli, tevens initiatiefnemer van de Menselijke Revolutie en Veron Janssen: bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie én voor de fijne samenwerking! Alle contactpersonen op locatie bedanken wij voor de ontvangst en begeleiding van onze masseurs.

Stoelmassage op locatie bij Prevermo Groep