The Chairmen at Work verzorgde stoelmassages op het festival van NUOVO Scholen op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik.

NUOVO Scholen start het nieuwe schooljaar met vernieuwde energie en inspiratie! Op 21 en 22 augustus 2024 werd Buitengoed de Boomgaard in Bunnik omgetoverd tot een bruisend onderwijsfestivalterrein.

Tijdens het Buitengoed festival ontmoeten collega’s van verschillende NUOVO-scholen elkaar. Daarnaast kunnen zij zich onderdompelen in workshops die zijn opgezet rondom de vier verschillende pijlers vanuit ontwikkelingsgericht onderwijs; het waarderende perspectief, betekenisvol onderwijs, persoonlijk leiderschap en het kind als uitgangspunt.

Natuurlijk is er ook volop ruimte voor ontspanning. Zo verzorgde onze masseur Charlie op beide dagen weer heerlijk ontspannende stoelmassages!

Tijdens een massageopdracht bij NUOVO Scholen kwam onze masseur Charlie in contact met stuntman JP de Kam. Op het festival konden deelnemers, van diverse hoogtes, in een airbag springen. Die uitdaging durfde Charlie ook wel aan! Onder professionele begeleiding, en onder toeziend oog van veel deelnemers, verlegde Charlie zijn grenzen door twee sprongen te maken.

Deze uitdaging past mooi bij het credo van onze organisatie én aangesloten masseurs en trainers: denken in mogelijkheden en plaats van beperkingen!  Dan is er vaak veel meer mogelijk dan je denkt!

Organiseert u ook een festival en wilt u hier een inclusief element aan toevoegen? Denk dan eens aan de stoelmasseurs van The Chairmen at Work! Neem contact met ons op!